VLAK NALETIO NA PJEŠAKA: U zagrebačkom Remetincu stradao mladić (19) – imao slušalice

U Remetincu, zagrebačkom naselju, je u ponedjeljak poslijepodne došlo do nesreće u kojoj je vlak naletio na pješaka.

Kako se doznaje od policije, dojavu o ovoj nesreći dobili su oko 15:50 sati.

“Dogodio se nalet vlaka na osobu koja je prevezena u bolnicu”, dodaju u policiji.

Trenutno nema informacija o težini ozljeda koje je pješak zadobio u naletu vlaka. Prisutni svjedoci navode da je mladić bio neoprezan, a sve se dogodilo pedesetak metara prije križanja s cestom.

“Vlak je udario mladića, 2003. godište. Vlak je usporavao zbog stanice, nekih 100 metara do križanja, što je bila sreća jer je dečko prelazio preko pruge”, kazao je za DNEVNIK.hr jedan od svjedoka.

Na teren su izašli policija i hitna pomoć koja je mladića prevezla u bolnicu. U tijeku je očevid koji će rasvijetliti sve okolnosti ove prometne nesreće.

PU zagrebačka o nesreći je danas priopćila:

Jučer, 7. studenoga oko 15.50 sati u Novom Zagrebu, u Turanjskoj ulici, 19-godišnjak je prelazio preko pruge na mjestu gdje nije označen pješački prijelaz, a u ušima je imao slušalice za reprodukciju zvuka, kada je na njega naletio putnički vlak koji prometuje na relaciji Zagreb-Moravice, a kojim je upravljao 28-godišnji strojovođa

. Pješaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Između 15.50 i 17.32 sati željeznički promet sjevernim kolosijekom bio je obustavljen.