VLADIMIR ŠIŠLJAGIĆ: Treba zabraniti predizborne koalicije – Snaga Slavonije i Baranje ide samostalno

Bivši župan Osječko-baranjske županije, naš poznati liječnik i znanstvenik Vladimir Šišljagić na izbore kreće sa svojom novom strankom Snaga Slavonije i Baranje.

Svojim Slavoncima i svima koji žive u lijepoj i plodnoj Slavoniji, čelnik Snage SiB Šišljagić poručuje:

“Hrvatski građani i naša država već trideset godina taoci su vladajućih elita dvije političke stranke čije su jalove politike raslojile hrvatsko društvo, rasprodale i uništile gospodarstvo, poljoprivredu i prehrambenu industriju, privatizirale pravosuđe u funkciji vlastitog kriminala, korupcije, klijentelizma i nepotizma i otjerale na stotine tisuća hrvatskih obitelji u druge zemlje u potrazi za boljim i normalnim životom, poglavito sa ovih prostora, iz Slavonije i Baranje.

Podsjećamo da na parlamentarne izbore izlazimo samostalno. U razgovorima s drugim političkim strankama smo se pristojno zahvalili na predlaganim koalicijskim kombinacijama koje bi nam zasigurno osigurale zastupničke mandate u Hrvatskom saboru, jer je i temeljno programsko stajalište Snage SiB da predizborne koalicije treba zakonom zabraniti!”

Podsjećamo kako su članovi stranke predali liste za IV. i V. izbornu jedinicu, a nositelji su u IV. izbornoj jedinici Vladimir Šišljagić, a u V. Mato Klarić.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/snagaslavonijeibaranje/videos/192451918742191″ bottom=”30″]

dr.sc. Vladimir Šišljagić

Komentiraj