VLADIMIR ŠIŠLJAGIĆ: Plaćeni članci plasiraju neistine – Snaga Slavonije i Baranje će samostalno na izbore

Kada krenu predizborne slaganja i utrke uvijek se u medijima špekulira i nagađa tko će i kada s kime i zašto, pa se proizvoljno plasiraju kojekakve tvrdnje.

Tako je pod naslovom Predizborne koalicije Slavonije: Od Penave i Škore do Vrdoljaka osvanuo članak u 24sata u kojem se spominje Ivan Vrdoljak, za kojeg se tvrdi kako želi svoju karijeru ponovno pokrenuti iz Osijeka. U tekstu se kaže kako “poznavatelji osječke politike i političara kažu kako će mu to možda biti teško s obzirom da je za svoju ‘manju koaliciju’ izabrao pomalo potrošena i diskreditirana politička imena.

Naime, navodno će ispod svog imena Vrdoljak na izbornoj listi za osječko-baranjsku izbornu jedinicu imati prvo ime Ivice Vrkića, aktualnog osječkog gradonačelnika koji na svoje radno mjesto dolazi svakih 4-5 mjeseci to samo kako bi pokazao da još može sjediti u toj fotelji….

Kao treće ime na listi Vrdoljak je odabrao Vladimira Šišljagića, političara koji se nakon odlaska iz glavaševog HDSSB-a nije znatnije isticao. Imao je 2018. godine pokušaj osnivanja svoje stranke Snaga Slavonije i Baranje ali je Glavaš protiv njega podignuo kaznenu prijavu tvrdeći da je krivotvorio dokumente osnivačke skupštine pa stranka nije u potpunosti zaživjela… Vratio se svom životnom pozivu i radi kao kirurg u osječkoj bolnici očigledno gajeći nade da se vrati u politiku, pisali su među ostalim u 24sata.

Odgovorio je vrlo brzo ugledni kirurg i čelnik Snage Slavonije i Baranje:

Ovim putem demantiram 24 sata i Danijela Mikola.

SNAGA SLAVONIJE I BARANJE itekako je zaživjela, na parlamentarne izbore izlazimo SAMOSTALNO u IV. i V. izbornoj jedinici nakon čega ćemo kao parlamentarna stranka itekako znati djelovati za dobrobit svih građana Slavonije i Baranje!

Ovaj plaćeni članak je još jedan pokazatelj posljednjih tjedana velikog rasta potpore političkoj stranci kojoj sam na čelu.

SNAGA SLAVONIJE I BARANJE okupila je stručne i poštene ljude koji su spremni svojim radom, znanjem i iskustvom dati doprinos u pokretanju pozitivnih promjena u hrvatskom društvu, poglavito u svom zavičaju i biti na raspolaganju svakom građaninu naše Slavonije i Baranje!

 

Komentiraj