VLADIMIR ŠEKS: Nakon što me je Milanović nazvao “dželatom hrvatskog pravosuđa” dobio sam mnoge prijetnje

“Nakon predsjednikovih izjava na RTL-u i na HRT-u, gdje je među ostalim rekao da sam ja dželat hrvatskog pravosuđa i najveća štetočina našeg pravosuđa, na društvenim mrežama upućeno mi je na desetke indirektnih prijetnji”, kaže u razgovoru za N1 televiziju Vladimr Šeks.

HDZ-ov veteran Šeks kaže za N1 da “razni anonimusi pišu kako sam ja napisao Ustav i zakone na način da sam dozvolio privatizacijsku pljačku devedesetih godina, da sam kriv za sve nesreće Hrvatske u zadnjih 30 godina, a takve poruke u glavama radikala i patoloških tipova mogu dovesti do svakakvih ideja!”

Povukao je Šeks i paralelu kako su, po njemu, poruke ultra desnice u koju ubraja Domovinski pokret i Most, ali i medije poput Hrvatskog tjednika i tv emisije Velimira Bujanca dovele do radikalizacije koja je mogla utjecati i na mladog napadača koji je pucao na policajce pred Banskim dvorima.

Šeks je sve zaokružio naslovom starog francuskog filma “Pucajte na pijanistu” jer smatra ako predsjednik govori da je on dželat hrvatskog pravosuđa da to u bolesnim glavama može potaknuti ideje u skladu s naslovom tog francuskog krimića.

Šeks nema profil na društvenim mrežama, ali kaže kako mu je preneseno što se na društvenim mrežama piše. Na naše pitanje je li te indirektne prijetnje možda prijavio policiji, rekao je da nije jer ih pišu anonimusi, ali smatra da predsjednikove izjave na njegov račun potiču te poruke protiv njega.

Komentiraj