VIŠNJA FORTUNA: Zdravstvena zaštita za sve, posebno za najstarije sugrađane

Višnja Fortuna, Sv. Klara 1

“Putem ove društvene mreže bit ću slobodna obratiti se svojim starijim sugrađankama i sugrađanima, mojim umirovljenicima”, napisala je na Facebooku Višnja Fortuna, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, 11. na listi Narodne koalicije u VII. izbornoj jedinici.

“Riječ je o važnoj informaciji vezano za plaćanje premije dopunskog zdravstvenog osiguranja, a odnosi se na uvođenje nove novčane pomoći onim umirovljenicima čiji su mjesečni prihodi do 1.500 kn. Naime, na današnjoj sjednici Gradske skupštine Grada Zagreba usvojen je prijedlog uvođenja novčane pomoći za plaćanje premije dopunskog zdravstvenog osiguranja korisnicima novčane pomoći umirovljenicima. Višnja Fortuna, Sv. Klara

Na taj način najugroženijim umirovljeničkim skupinama osigurava se veći opseg zdravstvenih usluga bez dodatnog opterećenja ionako premalih i nedostatnih mirovina za pokriće životnih troškova. Mišljenja sam kako zdravstvene usluge moraju biti dostupne svima, a posebice najstarijim sugrađanima koji su nas sve zadužili.”

Višnja Fortuna se u sklopu svoje neumorne “bitke” za preferencijalne glasove danas družila s građanima u Sv. Klari, a odazvao se lijep broj sugrađana.

#visnjajefortuna #fortuninih11 #izbori2016

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/fortuna.visnja/posts/1098639930225295″ bottom=”30″]

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!