VIŠNJA FORTUNA: Svi potrebiti, a naročito umirovljenici traže i moraju dobiti više

Višnja Fortuna, Rastoke

Svoje druženje s građanima Višnja Fortuna, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba, 11. na listi Narodne koalicije u VII. izbornoj jedinici, imala je u Slunju i Jastrebarskom.

U Slunju je posjetila gradsko društvo Crvenog križa i razgovarala s korisnicima njihovog dnevnog boravka za starije osobe o svim problemima koji muče ljude u trećoj dobi.

Predstavila im je i svoj program za ukupno jačanje položaja umirovljenika u društvu i ostvarivanje većih prava na svim područjima, a posebno kada je riječ o zdravstvenoj zaštiti i mirovinama.Višnja Fortuna, Slunj 1

Fortuna je posjetila i tamošnji sajam, gdje je imala priliku među građanima izravno slušati o njihovim problemima te osluškivati kako bi oni željeli da ih se riješi.

Pridružila se potom i ostalim kandidatima Narodne koalicije uz službeni štand, skupljajući i dalje spoznaje o problemima ljudi, posebno starije generacije.Višnja Fortuna, Slunj

U Rastokama, prigradskom naselju grada Slunja, gdje većinom obitava starije stanovništvo, razgovarala je s nekolicinom starosjedioca o njihovim problemima.

A svoje poruke o tome kako će se u Saboru boriti za one najpotrebitije u društvu, a posebno umirovljenike, na kraju je iznijela na opuštenom druženju uz kavu s građanima u Jastrebarskom.