“VILA” PREDSJEDNIKA SABORA: Zbog medijske hajke prijavit ću pet članova obitelji – kaže Petrov

božo petrov

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa utvrdilo je kako nema zakonske prepreke da predsjednik Hrvatskog sabora Božo Petrov koristi subvencionirani kredit Agencije za promet nekretninama (APN) za gradnju kuće u Metkoviću, međutim pozvalo je Petrova da razjasni situaciju oko broja članova domaćinstva za koje se traži odobrenje kredita.

Odgovarajući na to pitanje danas novinarima Petrov je naglasio kako je u trenutku podizanja kredita, a na upit APN-a bilo dogovoreno da će u njoj živjeti 7 članova. Nakon, kako kaže, medijske hajke na njega, to se sada promijenilo.

“Ja sam naveo sedam članova i sedam članova je i trebalo biti. S obzirom na hajku Jutarnjeg lista i insinuacijama mogućeg fiktivnog prijavljivanja koje uopće nije bilo fiktivno. Nakon jučerašnjeg razgovora sa članovima obitelji oni su rekli da meni bude lakše oni će pronaći neki drugi način na koji će oni sebi osigurati smještaj i život, a da ja u taj proces krenem sam, tako da to meni nije problem” rekao je Petrov.

“Žao mi je što ja nemam pravo kao i svi drugi ljudi u Hrvatskoj, ali nema veza. Radi svoje obitelji i poštivajući njihovo mišljenje, a budući da ja još uvijek nisam zbog obveza podigao kredit, a nadam se da ću prikupiti do kraja mjeseca sve papire, a onda i podignuti kredit početkom siječnja, tada ću prijaviti pet članova domaćinstva”, dodao je Petrov.

O cijeloj aferi oko kuće koju gradi Božo Petrov pisali smo OVDJE.

Komentiraj