VIDJELICA MIRJANA IZ MEĐUGORJA: Gospa mi je poručila – neće više biti ukazanja!

Velika promjena zbog koronavirusa i u Međugorju, jer se neće hodočastiti podno Brda Ukazanja, na mjesto koje je poznato kao Plavi križ.

Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo neće imati javna ukazanja niti će primati poruke koje Gospa daje od 2. kolovoza 1987. godine.

Vidjelica je, podsjećamo, imala svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine, a onda je tog Božića Gospa najavila vidjelici da neće više imati redovitih dnevnih susreta, piše medjugorje-info.com.

Ostavila je Gospa tada vidjelici i poseban dar, da se mogu vidjeti za njezin rođendan sve dok je živa. Tako je danas, na rođendan, oko 13,41 sati, u svom obiteljskom domu, okružena članovima svoje obitelji, Mirjana od Gospe saznala da neće više biti ukazanja drugog u mjesecu dok joj je davala poruku koju vam prenosimo u nastavku.

“Draga djeco, moj Sin kao Bog je uvijek gledao iznad vremena. Ja kao njegova majka po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da ju se spozna.

Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja kao majka vam dolazim po ljubavi.

Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina.

Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se.

Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja.
Hvala vam djeco moja!”

Komentiraj