VIDEO: ZNAŠ LI – Novo ime, nova pjesma, novi spot i Šajin

Šajin, novopečeni ekskluzivac Croatia Recordsa, snimio je novu pjesmu i spot. Pjesma se zove “Znaš li”, a već na prvo slušanje ovaj singl “miriše” na veliki regionalni hit jer vrlo brzo ulazi u uho.

Tako je to kad pjesmu stvaraju naši ponajbolji autori, skladatelji i aranžeri. Naime, glazbu potpisuje poznati hitmejker Miro Buljan, tekst je napisao Drago Baša, a aranžirao je Franjo Valentić.

Pjesma je sjetna, ljubavna, srednjeg tempa i vrlo je emotivna. Šajin je upravu tu, emotivnu stranu pjesme, svojom odličnom vokalnom izvedbom doveo do usijanja, a mnogima je, kako i sam kaže, ova pjesma zasuzila oči. Spot je snimljen u Sarajevu i prepun je zanimljivih kadrova grada. Slika prati opjevanu tužnu priču rastanka dvoje ljudi koji su se nekada voljeli. Za videoprodukciju je zaslužan Tropical Lifeisfun.

Šajin je pjevač od kojeg u idućem periodu očekujemo puno dobrih pjesama i spotova. On je kvalitetno osvježenje i novo lice na našem estradnom nebu, ima dobre pjesme, snima nove spotove i odličan je pjevač koji odiše iskrenošću i jednostavnošću. Očekuje se njegov ulazak na velika vrata domaćeg show biznisa.