VIDEO: ŽIVI, SAMO ŽIVI – Poručila je to u svom novom hitu Cecilija

Poznata pjevačica i TV voditeljica Cecilija objavila je novi singl “Živi, samo živi”. Radi se o radiofoničnoj i modernoj pop zabavnoj pjesmi s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama i s kojom radi ozbiljan zaokret u glazbenom izričaju.

Zarazna melodija, plesni ritam i Cecilijina izuzetna vokalna interpretacija jamstvo su odličnog prijema pjesme kod publike, radijskih postaja i njihovih slušatelja.

Dugi niz godina Cecilija spada među rijetke izvođače koji se mogu pohvaliti velikim brojem odlično posjećenih nastupa, punim dvoranama i gradskim trgovima. Sada je konačno došlo vrijeme da Cecilija pokaže svu raskoš svog vanserijskog talenta i s modernim pop zabavnim pjesmama napravi značajan stilski iskorak. Cecilija time namjerava proširiti krug svojih poklonika i osvojiti novu, mlađu publiku, potvrditi svoj zvjezdani status i pokazati da njena popularnost ne poznaje granice.

Uvjereni smo da će s ovom pjesmom Cecilija ostvariti pun pogodak, napraviti veliki korak naprijed i postati nezaobilazno ime na brojnim događanjima i koncertima diljem zemlje i dijaspore. Pjesmu potpisuju poznati hitmejkeri Hit Factory čiji uradci redovito osvajaju vrhove top lista. Iako je to njihova prva pop zabavna pjesma, sigurni smo da će kao i njihove prethodne uspješnice biti odlično primljena na radijskim postajama. Za modernu glazbenu produkciju na iznimnom nivou zaslužan je ponajbolji glazbeni producent novije generacije, Ivan Zečić.

“Izuzetno me raduje što Vam mogu predstaviti pjesmu ‘Živi, samo živi’ od koje puno očekujem i s kojom radim značajnu promjenu glazbenog izričaja. Uvijek sam željela izvoditi pop zabavnu glazbu i sada mi se u suradnji s autorsko producentskim timom Hit Factory ta želja konačno i ostvarila. Pjesmu su skladali baš za mene, prema mojim vokalnim karakteristikama i s vizijom mog novog glazbenog stila. Kad sam je čula, na prvu me osvojila i odmah sam znala da je to pjesma s kojom želim nastupiti na CMC festivalu. Jedva čekam da pjesmu izvedem na prepunoj vodičkoj rivi i iz prve ruke osjetim reakcije publike. Sigurna sam da će novi singl ugodno iznenaditi moju vjernu publiku za koju već polako pripremam nove pjesme i, naravno, nova iznenađenja.”, izjavila je Cecilija.

Svi koji su do sada čuli pjesmu “Živi, samo živi” ostali su ugodno iznenađeni i imali su samo pozitivne komentare. Svima je zajednički bio zaključak kako će novi singl biti pravo iznenađenje i osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni. Prema njihovim riječima, Cecilija ozbiljno pretendira da vrlo brzo postane nova kraljice domaće pop zabavne glazbe.