VIDEO: ŽELJKO SAČIĆ – Tražimo samo ispriku agresora, kao što je to učinio Milan Babić

Mnogo je strijelica upućeno prema Vladi zbog odluke da se ove godine uz sjećanje na Oluju, veže i komemoracija u mjestu Grubore gdje su stradali Srbi. Među onima koji prosvjeduju je i saborski zastupnik, unirovljeni general Željko Sačić, koji ima poruku za Vladu i ministra Tomu Medveda.

Ovo je njegova objava na Facebooku, koju donosimo u cijelosti:

Sramite se i stidite svi vi veliki ( lažni) domoljubi, površni licemjeri, nesposobni, nedorasli i neodgovorni prolazni skorojevići, “vlastodršci “, uhljebničke sluge, uhvaženi u mrežu velikosrpskog, podlog Pupovca i aboliranog, nepokajanog sdssa, te pametnog, mudrog četnika Vučića.

Eto, mi Hrvati samo tražimo da nam se agresori ispričaju za nanesena zla, kao ovaj griješni čovjek, pokajani Srbin.

Hvala mu, Bože oprosti mu grijehe, a za spas njegove pokajničke duše izmolit ću Očenaš….Kao i za zahvalu svim poginulim živim i mrtvim herojima, njih 9000 Srba, koji su se zajedno s nama borili za slobodu, z obranu i oslobođenje Republike Hrvatske od velikosrba i četnika.

Medved (kao i njegova dodvornička pratnja) i na te ljude pomislite u Gruborima. Sjetite se tada i ovog mrtvog srpskog pokajnika- Babića i ovih predragocijenih riječi, molbe za OPROST. Stoga tamo i vi, inkluzivno, u duhu “novog (srpskohrvatskog) suverenizma”, zapalite jednu svijeću i za Njega.

A prije vašeg dolaska tamo dovedite vodu, struju, asfalt, ambulantu, otkupnu stanicu za poljoprovredne plodove, otkup stoke i sto drugih potreba za normalan život tamošnjih ljudi, a ne nemoralno i nedostojno iskoristiti njihovu muku i nesreću za svoje niske, protuhrvatske politićke ciljeve.

Zbog toga bi vi htjeli i najjednostavnije bi vam bilo da “zaboravimo prošlost..” i samim tim pljunemo na svoju sadašnjost i budućnost. No, nećemo to učiniti.

Komentiraj