VIDEO: ZEKANOVIĆ – Žao mi je što Pupovac nije 1995. traktorom pobjegao u Beograd

Na pressici u Saboru HRAST-ov zastupnik Hrvoje Zekanović osvrnuo se na jučerašnji govor čelnika SDSS-a Milorada Pupovca.

Izjavio je da mu je žao što Pupovac 1995. nije na traktoru pobjegao u Beograd, javlja novinarka N1.

Zekanović je reagirao na neke izjave Pupovca, koji je među ostalim govorio i o “neostvarenim i neiživljenim pederima”.

Govoreći o postupku provjere potpisa za referendume GI Narod odlučuje, Pupavac je među ostalim rekao:

“Više se skupljalo ispred ulaza u crkvu vukući ljude za rukav govoreći potpišite protiv Pupovca i baš mi je žao što nisu skupili milijun potpisa pa da se održi referendum protiv Pupovca”, ustvrdio je Pupovac ironično te prozvao navodne “velike kršćane, katolike i hrvatske suvereniste koje ugrožavaju pederi, Srbi i drugi”.

“Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju tko su, što su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su jučer pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Bruxellesu. A sebe nikako da pogledaju tamo gdje se treba pogledati – u očima drugih ili u ogledalu”, rekao je među ostalim Pupovac.

PISALI SMO:

VIDEO: PUPOVAC OŠTRO – Ugrožavaju ih kao pe*eri i Srbi, a ugrožavaju se sami – neiživljeni pe*eri! – čitajte OVDJE.

Komentiraj