VIDEO: ZAVODLJIVA – Lidija Bačić u ljetnom spotu mijenja kupaće kostime

“Mucho Loco”, novi ljetni hit Lidije Bačić Lille, zavladao je radijskim postajama još od CMC festivala u Vodicama gdje je pjesmu premijerno izvela.

Lille je sada otkrila i atraktivan videospot u kojem ju možemo vidjeti u raznim ljetnim odjevnim kombinacijama i kupaćim kostimima, a cijela radnja je smještena u Villi ITEA u blizini Poreča. Pravi ljetni spot sniman unutar vile i na vanjskom bazenu režirao je Dario Lepoglavac.

Lille ovom ljetnom glazbenom poslasticom publici jasno poručuje – “ništa ne pitaj, samo uživaj – čaše dignimo visoko”. A za mucho loco atmosferu potrebna je samo “jedna slatka sinjorita – Lidija iz Splita”. Lidija inače danas slavi rođendan pa je ova pjesma prigodna za njezin i svaki drugi rođendanski party.

Izvor: Croatia Records

“Obožavam ljeto i najradije bih da traje cijelu godinu. Volim kupaće kostime, biti na plaži, uživati s prijateljicama, ali eto…treba nekad i raditi”, kroz smijeh govori Lidija koja ističe da je, kada je slobodna, svaki dan na moru, u društvu ili solo. Za potrebe spota “Mucho Loco” je bila u bazenu i solo, a sada je vrijeme da spot zaplovi TV programima, ali i da Lille zaplovi u ljeto, more i uživanciju. A kakva je to uživancija, ako nije mucho loco.