VIDEO: ZASVIRAO BANDIĆU – Aktivist Dokša prvi s harmonikom pod “zlatnom” nadstrešnicom

Da je Grad Zagreb platio gotovo 150.000 kuna, točnije 149.973,75 kuna s PDV-om, nadstrešnicu 38 kvadratnih metara u Kašini, bio je pravi hit sredinom studenog 2020. godine.

Kako je tada objavio Radio Student, nadstrešnica je postavljena na već postojeću pozornicu, a jedan kvadratni metar nadstrešnice plaćen je oko 4000 kuna.

A kako uz hitove ide i svirka, to je Ivan Dokša, poznati aktivist iz Kapine i bivši vijećnik Sesveta samoga sebe nagradio i prvi zasvirao harmoniku na pozornici ispod nadstrešnice.

Sve je objavio na Facebooku uz snimku i tekst:

[IMAO SAM ČAST PRVI ZASVIRATI NA BANDIĆEVOJ POZORNICI U KAŠINI]

Ovih dana gradonačelnika Milan Bandića češće viđamo na našim ulicama nego župnika s križecem.

Kad je već tome tako, onda dragi Milane, kad si sveprisutan ovih dana u Sesvetama, pozivam te da dođeš otvoriti svoju čuvenu pozornicu u Kašini. Ja se nudim da pomognem, bit ću tvoj event menadžer, organizirat ću ti svečani prijem.

Dođi presjeci vrpcu, nemoj se sramiti. Zasvirat ćemo koju domaću i obilježiti taj veliki trenutak te ga naravno popratiti uz jelo i pilo, kako to i priliči kada se napravi nešto tako znamenito, značajno i veliko.

Dok ti budeš presijecao vrpcu ja ću ti svirati “putnu”, a s obzirom na tvoj trenutni rejting takvo što je i više nego prigodno. Ako znaš kojim slučajem nešto zasvirati možeš skupa sa mnom biti jedan od prvih koji su zasvirali na “Bandićevoj pozornici”.

Milane, neozbiljno je da pozornica nosi tvoje ime, a da ti nisi svirao na njoj.

Sviram ti putnu iz Kašine. Milane, odmori se i zbogom!

 

Komentiraj