VIDEO: ZAKON LJUBAVI – Novi studijski album Džentlmena na digitalnim platformama

Novi studijski album Džentlmena naslovljen “Zakon ljubavi” nosi teret velikih očekivanja od jednog od najboljih hrvatskih pop tamburaških sastava. Srećom po njih, ta očekivanja do sada su uvijek pravdali bez problema.

Džentlmeni slave 25 godina postojanja, a nema boljeg razloga za slavlje od uspješne karijere i tisuća sjajnih nastupa kojima su oduševili svaku publiku pred kojom su nastupali. Veliku obljetnicu proslavit će koncertom u Lisinskom, ali već sada slave i s dva studijska izdanja, autorskim albumom “Zakon ljubavi“ i s albumom obrada.

“Zakon ljubavi“ se sastoji od mnogobrojnih singlova koji su objavljeni zadnjih godina, a s kojima su osvajali publiku, kao i hrvatske top ljestvice. Na njemu se nalaze hit pjesme “Žena prava”, “Zavedi me”, “Zakon ljubavi”, “Slatki otrove” i druge.

Iza popularnih tamburaša su i brojni nastupi na festivalima, kako onima s tamburaškim predznakom, tako i festivalima kao što su CMC festival u Vodicama i CMC 200 Slavonija fest u Slavonskom Brodu.

Džentlmeni svih ovih godina okupljaju veliki broj publike, čemu svjedoče i brojni rezervirani datumi za koncerte. Upravo iz toga razloga su objavljena željno iščekivana izdanja koja će prethoditi proslavi 25 godina benda. Album “Zakon ljubavi” poslušajte već danas, a uskoro će se naći i u prodaji po cijeni od 79 kn.