VIDEO: ZAJEDNO SU JAČI – Dyaco i Indira – pjesma je njezina, a izvedba njihova!

Foto: Danijel Soldo
Foto: Danijel Soldo

Poslušajte kako to zvuči kada se udruže Dyaco i Indira Levak!

Tamburaški sastav Dyaco predstavlja novu pjesmu ‘Olga’, za koju tekst potpisuje Indira Levak.

„Naše dugogodišnje prijateljstvo s Indirom pretvoreno je u suradnju u kojoj je svatko od nas uložio svoju prepoznatljivu  energiju kako bismo stvorili ono što najbolje znamo – glazbu za dušu!“, izjavio je Danijel Car koji je otpjevao Indirine stihove s puno karaktera.

Pjesma ‘Olga’ nastala je u vrlo kratkom periodu, glazbu i aranžman potpisuje Mislav Živković, a  produkciju Željko Nikolin. Video spot koji prati pjesmu sniman je na tri lokacije, u Slavonskom Brodu, Kapeli i Zagrebu,  a režirao ga je Marko Zeljković.

„Nije tajna da volim zvuk tamburice i tu emociju koju budi u mojoj duši slavonskoj, a koja me inspirirala da napišem tekst o Olgi. To je glazba koja dira, zato se često priključim mojim dragim prijateljima iz benda Dyaco na pozornici, a sada nas veže i ova dirljiva, nježna pjesma.“, kazala je Indira Levak.

Tamburaški sastav Dyaco radi na novim materijalima i za kraj su otkrili da je  ovo tek zagrijavanje za ono što nam pripremaju, a Indira nam je šapnula da se „kuha“ i jedan odličan duet!
Pa strpimo se još malo, a do tada uživajte u pjesmi i video spotu ‘Olga’.

Autor glazbe: Mislav Živković
Autor teksta: Indira Levak
Autor aranžmana: Mislav Živković
Glazbeni producent: Željko Nikolin