VIDEO: ZA SVE ŠTO BILO JE – Kaže Robert Čolina u novom singlu 

Robert Čolina predstavlja novi singl “Za sve što bilo je” kojim najavljuje izlazak svog novog albuma pod okriljem Croatia Recordsa.

Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio sa svojim hitovima  “Sad te ostavljam” i “Te tvoje oči” s njegovog albuma prvijenca, a upravo je s pjesmom “Sad te ostavljam” započeo profesionalnu karijeru, jer mu je ovaj veliki hit gotovo preko noći donio ogromnu popularnost. Nakon dosadašnje suradnje s jakim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, na novom singlu Robert nastavlja taj niz.

Tako je novi singl “Za sve što bilo je” nastao u suradnji s hit-mejkerom Amilom Lojom, koji potpisuje stihove, glazbu i aranžman. Videospot koji prati pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu, pod redateljskom palicom Jasmina Pivića, u produkciji Area 7 Entertainment. S novim singlom Robert okreće novu glazbenu stranicu svoje karijere i najavljuje da će predstojeći studijski album na kojem intenzivno radi pratiti glazbeni stil singla “Za sve što bilo je”. No ovaj šarmer i miljenik ženske publike otkriva da neće odustati od evergreen-swing projekta u koji je ušao s prethodnim singlom “Sve što želim” i koji mu je prije nekoliko godina priskrbio nadimak hrvatskog Bubléa. To je, priznaje Robert, glazba koju i privatno puno sluša, a često na eventima i gala koncertima upravo izvodi program evergreena.

Ovog smo ga ljeta imali prilike slušati upravo u  tom izdanju na sjajnom koncertu u Johannu Francku, a posebno je oduševio učešćem u koncertnom projektu “Ima neka tajna veza… Made in Sarajevo” u sklopu kojeg je pjevao hitove sarajevske pop-rock škole na nekoliko ljetnih pozornica. Nakon premijere novog singla “Za sve što bilo je” u Zagrebu, Robert Čolina najavljuje promocije singla i u Sarajevu i Beogradu, a napokon i brojne druge koncerte, jer će uskoro će sa svojim bendom krenuti na klupsku turneju.