VIDEO: VJEČNE LJUBAVI – Oni su 84 godine zajedno i kažu da su jedno drugom cijeli svijet

Irene Howard, Thomas Howard

Bili su najbolji prijatelji od djetinjstva. Njemu je bilo devet, a njoj sedam, živjeli su u susjedstvu. Na kraju su se vjenčali 1945. i ove godine proslavili su svoju 71. godišnjicu braka.

Thomasu Howardu su 94., a Ireni 92. I uvijek su bili zajedno, osim kada je u svojoj 19. godini Thomas bio pozvan u vojsku za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Već kada sam je vidio prvi put pomislio sam kako je lijepa i da će biti samo moja, a bila je još djevojčica od sedam godina”, priča Thomas Howard.

“Bio sam sve više zaljubljen. Šetali smo parkovima, trčali uokolo, bili smo prijatelji. A kada smo porasli već smo se držali za ruke i u zadnjem redu u kinu izmjenjivali njježnosti.”

Vjenčali su se kada se Thomas sretno vratio iz vojske.

“Irena je moja životna prijateljica, cijeli smo se život poštivali”, nastavlja priču Thomas. “Ma, bilo je i povuci-potegni, znao sam biti grub, ali i ona. Međutim na kraju dana sve bismo izgladili.”

Kaže kako se vole i nakon 84 godine poznanstva i zajedništva. “Još je uvijek moja”, kaže Thomas “i ponosim se njome. Da danas trebam vratiti sve na početak, opet bih nju odabrao.”

“Mi značimo cijeli svijet jedno drugome”, kaže Irena.

Zanimljivo, nisu imali djece, pa se danas o njima brinu dvije nećakinje.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!