VIDEO: VIŠE NIJE TAJNA – Matej Mudrovčić Mudri ima novi singl – ‘Nije tajna’!

Koncertom u Saxu Matej Mudrovčić, publici poznatiji pod imenom Mudri, predstavio je svoju novu pjesmu „Nije tajna“.

Netipičnim tekstovima, zanimljivim obradama i brojnim nastupima uživo, zagrebački kantautor polako stvara svoj zvuk i nalazi svoje mjesto na sceni. Novi singl “Nije tajna” ujedno označava početak suradnje s Hit Recordsom. Osim što je predstavio svoj autorski rad, Mudri je na pozornici Saxa ugostio kolege Marka Kutlića i Maxa Hozića, koji su uz njegov stalni bend pridonijeli prekrasnoj atmosferi i ostavili publici večer za pamćenje.

„Nije tajna“ je balada koju je Mudri (mudro) čuvao u ladici već neko vrijeme, “Stvar se desila skroz spontano, prijatelj Marko (umjetnički Stey) i ja smo se zafrkavali na instrumentima. Ja sam imao neku melodiju, dvije riječi i dva akorda koji su mi se vrtili po glavi danima. Jednim obratom na klavijaturama dignuo je moju ideju na novi nivo, i tu sam znao da ćemo skupa raditi ovu pjesmu. Nije bila ljubav na prvi pogled, bio je klik na prvi obrat”, kroz smijeh nam kaže Mudri.

Aranžman pjesme je stilski odmak od njegovog dosadašnjeg rada, ali sam glazbenik kaže kako ne voli robovati formi i očekivanjima, pa čak ni svojim. Atmosferu pjesme uspješno je prenio i vizualizirao, odnosno režirao i montirao  Neven Kadić, a glavni glumci u spotu su Lana Varat i Antonio Agostini.

Uz Nevena, nije bilo brige kako će glazbeni spot izgledati, “Osim što je vrhunski kreativac, Neven mi je i dobar prijatelj pa sam mu dao odriješene ruke. Znao sam da me dovoljno poznaje da neće od mene raditi nešto što nisam, već napraviti najbolje moguće za pjesmu i za spot.  Svakako se želim još jednom zahvaliti svim prijateljima i suradnicima uključenima u ovu pjesmu, bez svih njih ovaj spot ne bi bio moguć”, zaključio je Mudri.

Pjesmu možete poslušati na svim streaming servisima, a spot je dostupan na YouTube kanalu Hit Recordsa – https://youtu.be/BaZupMJNcpI

Autor glazbe: Matej Mudrovčić Mudri/Marko Stijaković Stey
Autor teksta: Matej Mudrovčić Mudri
Autor aranžmana: Matej Mudrovčić Mudri/Marko Stijaković Stey
Glazbeni producent: Marko Stijaković Stey
Tonski snimatelj: Marko Stijaković Stey/Stey Music Studio