VIDEO: VIDOVIĆ KRIŠTO – HRT je servis korumpirane političke elite!

Rekla je to među ostalim gostujući na Z1 televiziji zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto, koja je oštro govorila o HRT-u zbog neprenošenja svečanosti u povodu obnovljenog vodotornja u Vukovaru.

Svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja, simbola pobjede, zajedništva i stradanja HRT je cenzurirao, ali su zato udarni prostor dali ‘Dnevniku Diane Budisavljević’, povijesnom falsifikatu koji u maniri komunističkog jugorežima, blati blaženog kardinala Alojzija Stepinca – izjavila je u Bujici Vidović Krišto i ustvrdila da je demantij HRT-a vezan uz prijenos iz Vukovara “najobičnija laž“:

– HRT svake godine prenosi novogodišnji koncert Bečke filharmonije, izravno iz Beča, uz pompu i komentatore, iako su neki dijelovi snimljeni ranije, kao što je to bio slučaj i u prijenosu uživo iz Vukovara.

Zastupnica je odgovorila i na prozivke premijera Andreja Plenkovića da je radikalna:

– Svaki lopov će reći da sam radikalna i da je govor mržnje, ako ga nazovem lopovom! Da, radikalna sam u brobi protiv korupcije, radikalna sam u borbi za vladavinu prava i radikalna sam u ustrajnosti da Hrvatska postane socijalno pravedna i bogata država, u kojoj su svi pred zakonom jednaki.

Nako što je u emisiji puštena izjava Andreja Plenkovića, u kojoj kaže da je njemu dobro što je Vladu sastavio sa SDSS-om, Vidović Krišto je postavila pitanje: – Navedite mi jednu državu u Europi ili svijetu, u kojoj vladu sastavljaju predstavnici narodnih manjina odabrani po ključu nejadnakosti?!

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Odgovori