VIDEO: VESNA VUČEMILOVIĆ – Domovinski pokret je protiv uvođenja eura, tražimo referendum!

To je pitanje nacionalnog suvereniteta, ako je Švedska mogla imati referendum na kojem je euro odbijen, ako je Mađarska zadržala forintu, zašto tako ne bi mogla i Hrvatska – izjavila je u Bujici na Z1 televiziji, dr. Vesna Vučemilović, izabrana zastupnica Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru.

– Plaće naših ljudi ostat će balkanske, a cijene će biti europske, standard će pasti, a gospodarski razvoj će biti zabetoniran na sadašnjoj razini… Kako će jedan umirovljenik živjeti od 300 eura?!

Dr. Vučemilović je komentirala i “stožerokraciju” te najavu novih pressica stožeraša: – Nakon svega što smo doživjeli, ozbiljno sumnjam u stručnost članova Stožera, a na djelu je i korona-profiterstvo!

Komentirajući najavljeno imenovanje Borisa Miloševića iz redova Pupovčeva SDSS-a, na mjesto potpredsjednika Hrvatske vlade, dr. Vesna Vučemilović je podsjetila kako je to “posljedica Plenkovićevog koaliranja sa svjetonazorski bliskim strankama, koje je najavio i prije izbora”, te da se Vlada na ovakav način ne formira nigdje u demokratskoj Europi.

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Komentiraj