VIDEO: VELIKO SRCE – Toni Cetinski ‘glasno zapjevao’ s mladima i podržao sve koji slijede svoje snove!

Podijelite članak

toni_cetinski_glasno_zapjevaj_2_foto_by_denis_dujak_i_hrvoje_kovacevic

Godinama poznat kao čovjek koji pomaže mladima na njihovom životnom, ali i glazbenom putu, Toni Cetinski još jednom je pokazao svoje veliko srce i nesebičnost.

Suvereni vladar pozornica, protekle je mjesece iskoristio kako bi udružio snage sa mladim i talentiranim glazbenicima, čije vrijeme tek dolazi, te da im na svoj način pomogne u prvim koracima koji su pred njima na sceni.

Rezultat svega je pjesma i video spot ‘Glasno zapjevaj’, koju Toni izvodi zajedno za sudionicima RTL-ovog glazbenog showa ‘Zvijezde’, Sara Knežević, Marija Barišić, Filip Rudan i Eric Vidović.

toni_eric_filip_glasno_zapjevaj_foto_by_denis_dujak_i_hrvoje_kovacevic

‘Pravi razlog zbog čega ja volim pružiti pomoć mladima koji su u početku ostvarenja svojih snova, je to što njima takve stvari puno znače, a mene izuzetno ispunjavaju. U svojim počecima, od starijih kolega naučio sam puno toga, ali i ono najljepše pomagati mlađima, pa tako ja sada nastavljam tim putevima, jer to itekako ima smisla.’, kazao je Toni.

Pjesmom ‘Glasno zapjevaj’ autorice Dubravke Cetinski koja potpisuje glazbu i tekst, Toni je zajedno sa Sarom, Marijom, Ericom i Filipom, podržao sve one koji slijede svoje snove. Nova skladba dobila je i izuzetno upečatljiv video broj sniman u Rovinju pod redateljskom palicom samog Tonija i Brune Grgurića. Publika će Tonija imati prigodu vidjeti u nešto drugačijem izdanju, jer je Toni ovoga puta mikrofon odlučio zamijeniti DJ pultom.

‘Dragi moji Sara, Marija, Filip i Eric, ne mogu vam opisati koliko sam sretan i ponosan dok vas gledam na mojim tajnim mjestima iz djetinjstva dok ste snimali svoj prvi spot. Moj grad jako dobro zna koja su to mjesta i koliko je tu dočekano najdivnijih zalazaka sunca. Hvala vam što ste ovoj pjesmi dali baš ono o čemu sam razmišljao dok je nastajala.’, poručio je Toni.

sara_marija_eric_filip_foto_by_denis_dujak_i_hrvoje_kovacevic

Autor glazbe: Dubravka Cetinski
Autor teksta: Dubravka Cetinski
Autor aranžmana: Toni Cetinski/Filip Gjud
Glazbeni producent: Toni Cetinski/Filip Gjud
Tonski snimatelj: Filip Gjud/Mihael Blum/Toni Cetinski
Mix: Josip Šuker/Mihael Blum
Redatelj spota: Toni Cetinski/ Bruno Grgurić
Foto: Denis Dujak/Hrvoje Kovačević

PISALI SMO:

TONI CETINSKI: Hoćemo li konačno vidjeti popis kojim to umjetnicima država plaća doprinose?! – čitajte OVDJE.

VIDEO: IZVAN POZORNICE – Toni Cetinski izazvao svojim glasom pravi “potres” – pogledajte OVDJE.

Komentiraj