VIDEO: VELIKI POVRATAK – Baruni su opet tu, na sceni, još bolji i jači

‘Došli su tiho i ušli u legendu’, slogan poznat generacijama lako se može primijeniti na naše sljedeće junake. Četvrt stoljeća pod svjetlima glazbene scene, hitovi koje pjevaju generacije i uvijek odlične fešte, poznate su osobine grupe Baruni koja se nakon četverogodišnje pauze vraća na glazbenu scenu.

Ovoga puta s pojačanjem na klavijaturama i Antom Domazetom, te novim vrhunskim bubnjarom Mladenom Palenkašem, što nam je iz prve ruke ispričao Danijel Banić, frontman grupe,

„Moram priznati da nas je pandemija dobro uzdrmala, jer nije bilo više koncerata, ali niti svirki. Osim toga, prije tri godine ostali smo i bez našeg dragog prijatelja i bubnjara Miroslava Budanka – Ajze, te smo tada jednostavno odlučili prepustiti vremenu da nam pokaže što dalje. No, putujući Hrvatskom zbog mog privatnog posla, susretao sam mnogo ljudi i ono što je zanimljivo jest da se uvijek nekako postavljalo jedno te isto pitanje: ”Gdje ste Baruni? Falite nam!” Sada nam se pridružio novi, vrhunski bubnjar Mladen Palenkaš, koji se odlično uklopio u našu ekipu, a sve zajedno dalo nam je dodatni zamah i energiju za povratak na scenu”.

Gostovanjem u jednoj od televizijskih emisija, osim što su i službeno najavili svoj veliki povratak, ujedno su još jednom potvrdili svoj dugogodišnji status na glazbenoj sceni i pokazali da s njima nema šale. ”Dobro mi došla stara ljubavi”, ”Uzmi sve”, ”Dobrodošla mi u sjećanje”, ”Ljubav nosi tvoje ime”, ”Kada Sava krene prema Brodu” samo su neki od dobro znanih hitova kojima su žarili i palili na glazbenoj sceni, a kojima u punoj snazi i s još većim repertoarom kreću u koncertni pohod, zato jer ste vi to tražili. ”Pripremili smo repertoar sa još više naših pjesama i vjerujemo da će to biti itekakva poslastica za sve one koji nas prate još od prvih dana ili bar od naših prvih pjesama, kao i one koji jednostavno vole Barune”, zaključio je Danijel Banić.