VIDEO: VELIKI GAF GRČKOG MEDIJA – Glumac Rene Bitorajac ispao huligan u Ateni

Hrvatski glumac Rene Bitorajac u grčkom je TV dnevniku, vidio svoje lice kako kao navijač izvikuje “Za dom spremni” i podiže ruku u nacistički pozdrav zajedno s ostalim navijačima.

To je scena iz filma “Metastaze” u kojoj je Bitorajac odglumio Krpu, pripadnika BBB-a, a u gafu grčkog medija Bitorajac je montiran u izvješče o Bad Blue Boysima vezano za tragični događaj u Ateni.

Na Instagramu je Bitorajac u svom stilu napisao:

“Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti.

Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije.

Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije.

U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala.

Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziva za ispitivanje!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rene Bitorajac (@rene_bitorajac)