VIDEO: UVIJEK VELIKI – Pogledajte što je Mirko Filipović učinio kad je našao dva psića

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Naš proslavljeni sportaš Mirko Filipović, koji je ime Hrvatske pronio diljem svijeta, u svakoj prilici pokazuje da je i veliki sportaš, ali i veliki čovjek.

Bilo je tako i ovaj put kada je, kako sam opisuje, kod mosta u privlaci, našao dva napuštena psića.

Ovo je njegova objava na Facebooku:

“Sinoć kod mosta u mojoj Privlaci vidim dva napuštena psića kako spavaju na travi uz cestu. Vjerojatno su tu izbačeni iz auta. Čujem danas da su danima tu. Bojali su se, ali su ipak nakon nakon vremena došli do mene, nahranio sam ih i vode im dao, a oni zauzvrat stotine pusa dali.

Puni su krpelja, a ja sam skinuo one koje sam mogao, ostali su presitni i ne mogu bez pribora. Ujutro ću ih odvesti kod rođaka u garažu i u utorak kod veterinara, da poskida sve krpelje i da ih cijepi.

Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Psi su jako mladi, koliko mogu vidjeti oko godinu dana imaju max, a moguće i manje, ali veterinar će točno odrediti starost. Ukoliko se netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih.

Psići su predragi i da nemam toliko svojih uzeo bi ih ja sebi. Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi”

Komentiraj