VIDEO: URNEBESNI ZORAN ŠPRAJC: Intervju s gospodinom “Nitko”, koji je pobijedio i predsjednicu i premijera

Podijelite članak
Foto: RTL
Foto: RTL

Vidjeli smo kako je najnoviji Crobarometar, tj. istraživanje javnosti o političkim preferencijama, donio zanimljiv rezultat u kojem su građani prvi puta za najpozitivnijeg  političara izabrali gospodina “Nitko”.

Nitko je dobio premoćnih 23 posto glasova, dosad vodeća predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pala je na drugo mjesto sa manje od 16 posto, a premijer Andrej Plenković je treći s oko 11 posto onih koji misle da je pozitivan političar.

Sve je to iskoristio Zoran Šprajc koji je u svoj studio doveo gospodina “Nitko” i u ekskluzivnom razgovoru za RTL DIREKT i domišljato i duhovito postavio nekoliko pitanja, u kojima se kriju i komentari.

Evo tih pitanja:

Dobra vam večer, evo ovo je velika stvar u par mjeseci s trećeg mjesta došli ste na prvo mjesto najpopularnijih političara, kako se osjećate?

Da, Vi se kao Nitko možda osjećate Nikako, ali zamislite tek kako se sad osjećaju ovi ostali koji su dosad mislili da su Netko?

Ali kako ste uspjeli u tako relativno kratkom roku, napraviti ovako dobar politički rezultat, osobito kako ste uspjeli prestići dosad izuzetno popularnu predsjednicu?

Mislite da je tajna vašeg uspjeha što za razliku od nje vi pazite što govorite, tj. ne govorite ništa?

Dobro, predsjednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera koji govori malo a kad govori kao da ništa ne govori? Kako ste to uspjeli pobijediti? ​
Stvarno ste skromni, ali kad uzmemo da ste dotukli i Davora Bernardića to je zaista politički fenomenalan uspjeh. Obzirom da ste vi Nitko, čovjek bi očekivao mrtvu trku između vas dvoje, a vi ste ga potpuno izbacili s ove liste?

Dakle, mislite da njegovo vrijeme tek dolazi, jer dolazi vrijeme Ničega ?

Bit će mu drago čuti, gospodine Nitko hvala vam lijepa na ovom razgovoru, i želim vam puno uspjeha u ničemu! ​

Komentiraj