VIDEO: U PLAVOJ SOBI – Splitski The Splitters na Prokurativama 30. lipnja

The Splitters nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori i Zagrebačkom festivalu pripremaju još jednu poslasticu za svoje obožavatelje. Spremaju se na Splitski festival s pjesmom “U plavoj sobi”, a radi se o singlu koji se nalazi na njihovu novom studijskom izdanju “Role filmova”. Splittersi će na Prokurativama nastupiti 30. lipnja, u sklopu večeri mladih izvođača.

U prodaji je službeno i CD izdanje albuma “Role filmova”, a album možete poslušati na svim streaming platformama.

“Role filmova”, “Barbara”, “Nitko kao mi”, samo su neki od poznatih singlova koji su svoje mjesto našli na albumu uz ranije neobjavljene pjesme, a kojima su dodali i tri bonus trake – one kojima su se posljednjih mjeseci predstavili publici na festivalima. Pjesme “Svjetlost” te “Izgubljeni grad” izveli su na ovogodišnjem i prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a na albumu se nalazi i “Lost and Found” s kojom su oduševili na Dori, zauzeli visoko četvrto mjesto i pokazali se kao najveće iznenađenje ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije.

Album je miksao i masterirao Goran Martinac u Croatia Records Studiju, osim bonus pjesama za koje je zaslužan Marko Mihaljević, te Geoff Pesche koji je odradio mastering za “Lost and Found”. Likovno oblikovanje covera, kao i cijelog albuma potpisuje Darko Kujundžić, dok je naslovna fotografija djelo Marite Bulimbašić.

Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi).

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!