VIDEO: U OBRANI PREDSJEDNICE – Pogledajte kako je Šprajc vratio “servu” kolegi Hadžifejzoviću s Face TV-a

zoran šptajc

Popularni bosanskohercegovački voditelj Senad Hadžifejzović nedavno je seksistički izvrijeđao predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a sada je u svojoj emisiji “RTL Direkt”, kolegi na neki način vratio Zoran Šprajc.

Šprajc je rekao: “Na hrvatsku predsjednicu se na zbog ovakvih izjava u kojima doista govori samo ono što svi vide i Bosni želi samo ono što si ona i sama želi okomio jedan od popularnijih BiH voditelja, kolega Senad Hadžifejzović s Face TV-a”.

Potom je pustio Hadžifejzovićevu, kako reče, “pravovjernu političku kritiku koju je uobličio u stihove” u kojoj je Kolindu nazvao “senzualnom i fatalnom”.

Šprajc je potom poentirao: “Nema što, voditelj i pjesnik duhovit kao stećak, fin kao Trump. Pa kad se drugi put požalite na loš humor u emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci, inače čuveni po humoru na svoj račun, ali kako ni Bosna nije što je nekad bila, što bi humor bio. Željno iščekujemo kakvim će seksizmom ovaj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu založila za zabranu nošenja burki”.

Snimku emisije “RTL Direkt” možete pogledati OVDJE.

A ono što je na račun predsjednice izrekao Senad Hadžifejzović pogledajte OVDJE.