VIDEO: TVOJA MIRNA LUKA – Sabrina Hebiri u prelijepoj baladi

Pjesma “Tvoja mirna luka” s kojom se Sabrina Hebiri predstavila na 25. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku dobila je službeni lyric video.

Predivnu baladu s mediteranskim štihom otpjevala je proteklog vikenda u pratnji autora glazbe, Željena Klašterke na gitari. Stihove Sabrininog novog singla potpisuje Vjeko Alilović, a aranžman Igor Kotal.

Nakon što je završila s nastupom na šibenskoj pozornici Sabrina je oduševljeno rekla: “Toliko mi je lijepa ova pjesma da bih sad ponovo izašla na pozornicu i stalno je pjevala. Osvojila me na prvu, jednostavno je sve pogođeno od teksta, glazbe do aranžmana. Drago mi je da ju je i žiri prepoznao i da sam dobila priliku nastupati u predivnom Šibeniku sa svojim kolegama.”

Kako je došlo do suradnje sa Sabrinom, objasnio je skladatelj Željen Klašterka: “Kroz cijelu svoju skladateljsku karijeru tražio sam suradnju sa sjajnim pjevačima, a Sabrina je sigurno jedna od najboljih pjevačica novije generacije. Impresioniran sam njenim glasom i autentičnom pojavom. S autorom teksta, Vjekom Alilovićem sam prvo zamislio da pjesma bude na čakavskom, ali smo naknadno odustali od te ideje i shvatili da pjesma ima odličnu atmosferu za Dalmatinsku šansonu i nismo pogriješili. Sabrina ju je izvela senzualno, baš onako kako smo zamislili.”

Na pitanje hoće li još surađivati sa Sabrinom, dodao je: “Imam u pripremi još jedan odličan blues, ali ćemo prvo dati prostora pjesmi ‘Tvoja mirna luka’ obzirom da je dobila odlične kritike publike.”