VIDEO: TEBE MI NEMA – Darko Domijan s novom emotivnom pjesmom

Poznati pjevač i velikan hrvatske zabavne scene Darko Domijan predstavlja svoj novi singl “Tebe mi nema” kojega će premijerno izvesti na ovogodišnjem, jubilarnom 15. CMC Festivalu Vodice.

Za ovu nostalgičnu baladu, Marin Seko je na riječi Ivana Palca napisao prekrasnu melodiju. Uz aranžman Davora Totovića, Darko Domijan je svojom prepoznatljivom vokalnom izvedbom pjesmi dao novu dimenziju. Produkcija je rađena u FX studiju.

“Tebe mi nema” budi posebne emocije i sjećanja na gubitak voljene osobe, a Domijan u stihovima tuguje: Tebe mi nema, noći teške su i kada spavam, snovi tvoji su, a u njima sretno živimo, lažu me oni da smo zajedno

Pjesmu je upotpunio spot u režiji Damira Jadana snimljen u Mariji Bistrici što samo po sebi ima snažnu i simboličnu poruku.

Izrazito snažne scene zagorskih kolorita svojim paletama dobro usklađenih boja još većom snagom potiču osjećaje koje ova pjesma želi pobuditi, a to je nostalgija za ljubljenom osobom, gubitak i želja za povratkom na staro.

Svojim nastupom i izvedbom novog singla na CMC festivalu u Vodicama Darko Domijan će zasigurno potvrditi svoj status doajena hrvatske zabavne scene.