VIDEO: TAKO JE TO KAD SE VOLI – Objasnit će vam Vladimir Kočiš Zec

Jedan od najcjenjenijih domaćih kantautora, legendarni Vladimir Kočiš Zec, predstavlja spot za pjesmu “Tako je to kada se voli”, koju će premijerno izvesti na ovogodišnjem izdanju CMC festivala u Vodicama.

Singl koji je odmah po objavi ostvario ulaz na visoko 19. mjesto službene HR top 40 liste najemitiranijih pjesama, zaživio je i u obliku spota. Sjajne kadrove sa snimanja pjesme zabilježio je  Zdravko Valentin iz Studija VALENTIN, koji s Kočišem Zecom bilježi dugogodišnju suradnju.

“Tako je to, kada se voli” naziv je nove pjesme koja je munjevitom brzinom osvojila radijski eter, a za koju glazbu, tekst i aranžman potpisuje upravo iskusni Zec. Veliki je to povratak majstora radiofoničnog riffa, fraze i pjesme te jednog od omiljenih domaćih izvođača na veliku pozornicu CMC festivala.

U 74. godini života Vladimir Kočiš Zec i dalje objavljuje hitove kao i na početku svoje 30 godina duge, uspješne solo karijere koja je započela 1991. godine hit pjesmom “Gospodine generale”.  Pjesme poput “Usne boje Venere”, “Otkada te volim”, “Ti si moj rođendan”, “Nemoj čekat’ sutra” i “Dunja pod jaknom” potvrda su da Zec još uvijek posjeduje neupitan osjećaj kada je u pitanju bezvremenska, hit pjesma. Upravo to dokazuje i “Tako je to, kada se voli”, singl koji će zasigurno obilježiti nadolazeće ljeto.

Najbolji ljetni provod na Jadranu i ove je godine zajamčen na CMC festivalu, 10. i 11. lipnja u Vodicama. Publiku će zabavljati najveća imena regionalne glazbene scene, a novu hit pjesmu “Tako je to, kada se voli” publika će moći zapjevati u glas s Vladimirom Kočišem Zecom.