VIDEO: SVJETSKO ČUDO – Nisu mogli imati djecu, a danas se ponose s tri para blizanaca

Podijelite članak
Foto: Scrieenshot You Tube
Foto: Scrieenshot You Tube

Bračni par Carrie i Craig Kosinski, usprkos upozorenja liječnika na moguće poteškoće, dugo su vremena uzalud pokušavali dobiti dijete, a danas su ponosni roditelji njih šestoro.

Pripremio: Robert Grof

I sama Carrie je bila usvojeno dijete i često je kroz šalu govorila da će, kada odraste, imati osamnaestoro djece. Iako su oboje silno željeli imati svoju djecu, nakon bezbrojnih neuspjelih pokušaja, odlučili su se na usvajanje.

No, sreća im se ipak osmjehnula. Naime, saznali su da njihovi bliski prijatelji očekuju blizance, ali da ih, nažalost, nisu u mogućnosti izdržavati, te su im odlučili pomoći i primiti djecu u svoju kuću. Djeca su dobila imena Kenna i Adalynn.

Biološka majka Kenna i Adalynn ponovo je, nakon nekog vremena, stupila u kontakt sa Carrie i Craigom, te ih zamolila da zbrinu i njenu mlađu kćerku Cece ukoliko im to neće biti financijski preteško. Carrie i njen muž su i to objeručke prihvatili.

Nekoliko tjedana kasnije, Carrie se počela osjećati čudno i otišla je svom ginekologu. Ultrazvukom je utvrđeno da je trudna. Da sreća bude veća, u pitanju nije bila jedna beba, nego blizanci.

”Svo naše šestoro djece, slavi rođendan na isti dan – 28. veljače. Nije li se Bog zaista, na najljepši mogući način našalio s nama”, pita se Carrie Kosinski.

Zbog prijevremenog poroda, djevojčice Karraline i Clarissa su zbog ranijeg rođenja morale ostati u bolnici na promatranju, no brojna obitelj je sretna, ponosna i na okupu.

Komentiraj