VIDEO: SVIRAČI, HVALA VAM – Novi je hit glazbenog trija Gavrani

Nakon sjajnog ljetnog hita “Nema te”, glazbeni trio Gavrani nastavljaju pohod na hrvatsku glazbenu scenu i donose novu pop-rock poslasticu – “Svirači, hvala vam”. 

Nedugo nakon što su u veljači prošle godine svoju melbournšku adresu zamijenili zagrebačkom, Gavrani su potpisali ekskluzivni ugovor sa diskografskom kućom Croatia Records, pod čijim je okriljem upravo objavljen novi singl.

Glazbu i aranžman za “Svirači, hvala vam” potpisuje Tamara Gavran, za tekst je zaslužan Mijat Gavran, dok se za produkciju pobrinuo Zvonimir Domazet. Glavni vokal Gavrana je Jasmina, Tamara je drugi vokal te svira gitaru, bas, klavijature i perkusije, dok je Mijat glavni gitarist. Atraktivan spot za novi singl snimljen je u studiju Hangar.

Gavrani su obiteljski bend koji je prvotno okupljen kako bi u Australiji promovirao zajedničku ljubav prema hrvatskoj glazbi. Nakon što su u Melbourneu 2017. godine osnovali bend, tata Mijat s kćerkama Jasminom i Tamarom održao je brojne nastupe po klubovima australske hrvatske zajednice. Sastav je u kratkom vremenu pridobio naklonost tamošnje publike te prilike da nastupi kao predgrupa zvijezdama iz domovine – Općoj Opasnosti, Lani Jurčević, Jeleni Rozgi i Zaprešić Boysima.

Novi hit Gavrana polako osvaja radijski eter, a ekipa nastavlja širiti svoju publiku sjajnim koncertnim nastupima. Sve datume možete pratiti na njihovim društvenim mrežama, a ukoliko primijetite najavu svirke i u vašem gradu, nemojte propustiti uživati u repertoaru sastava koji je pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni.