VIDEO: SUTKINJU POLIO BENZINOM – Reci da nisam nasilan, reci da nisam kriv! – vikao je

alfredo jose dos santos

Dvadesetak minuta u sudnici u Brazilu trajala je prava drama, kada je optuženi Alfredo Jose dos Santos doslovno skočio na sutkinju Tatiane Moreira Lima, bacio ju na pod, polio ju benzinom i prijetio da će zapaliti i nju i sebe.

Sve je to kamerom snimio jedan policajac. Dos Santos je otprije poznat jer je želio postati prvi brazilski bombaš samoubojica.

Još dok je ulazio prema sudnici nešto je zapalio. Policajci su zapucali, ali je on uspio dotrčati do sutkinje.

Zgrabio ju je za vrat, bacio na pod, kleknuo na nju i polio benzinom. Tražio da ga oslobodi krivice jer on “nije nasilan čovjek.”

Da bude sve još zanimljivije optužen je zbog napada na suprugu. Pitao je policajda snima li sve, jer želi biti na televiziji.Rekao je da želi tv ekipu.

Tražio je i od sutkinje da glasno kaže smatra li da je lud.

Jadna žena ponavljala je “Nisi lud”. Tražio je i da kaže kako nije kriv. Sutkinja je za njim ponavljala da nije kriv.Onda je rekao policajcu da dođe bliže. Gurnuo je lice prema kameri i obratio se svojoj kćeri.

“Diana, tata te voli i istina će uskoro izaći na vidjelo. Nisam gad, tvoj tata je nevin.”

Za sve vrijeme policajci su smišljali kako ga svladati. Na kraju su to učinili aparatom za gašenje požara. Dos Santos je uhićen. Kod njega su pronašli još benzina.

Nesretna sutkinja od šoka je završila u bolnici, ali je brzo i puštena.

https://www.youtube.com/watch?v=JjJxiD0N3dg

Komentiraj