VIDEO: SUKOB POLICIJE I TORCIDE – Policija brutalno mlati navijača, objavili Torcidaši

Ne stišavaju se dramatični događaji nakon utakmice Hajduka i Dinama u Splitu. Glavna tema je sukob policije i Torcide poslije dvoboja.

Podsjetimo, Sve je započelo ispred udruge navijača Hajduka u centru Splita. Jedan je policajac ispalio tri metka u zrak iz vatrenog oružja, a šestorica pripadnika Torcide privedena su, dok su se ostali razbježali.

U jednom takvom bijegu policija je ulovila nekoliko ljudi i upotrijebila silu. Sve je to snimao jedan slučajan prolaznik, no čim su ga policajci vidjeli, prišli su mu i naredili da odmah obriše snimku premlaćivanja jednog od uhićenih.

Torcida je poslala otvoreno pismo ministru Davoru Božinovićuu kojem mu poručuju da “obuzda policajce dok ne bude prekasno”.

Na videu koji je sniman s prozora zgrade, o kojem smo pisali OVDJE, ne vidi se najbolje postupanje policije, no Torcida je odlučila na svojim stranicama objaviti dosad neviđenu i brutalnu snimku.

Na snimci se može razaznati kako dvojica policajaca tuku torcidaša na podu, a jedan ga udara i nogama uz strašne krikove čovjeka na podu.

”Pamti pa vrati”, napisala je Torcida u objavi.