VIDEO: SRCE PRVAKA – Legendarni bilder ponovno uči hodati!

Podijelite članak

Ronnie ColemanRonnie Coleman, živa je legenda bodybuildinga i osmerostruki osvajač naslova Mr. Olympia. Mnogi misle kako je jedan od najvećih prvaka svih vremena. On se već godinama bori s lošom stranom ostavštine rekordno uspješne karijere, koja ga je proteklih dana odvela i do sedmog operativnog zahvata.

Teška povreda leđa koja mu je ostala zajedno s osam naslova prvog bodybuildera svijeta, nešto je što se može smatrati i prirodnim slijedom događaja, kada se zna da je dvadesetak godina svakodnevno tijelo izlagao izazovima poput podizanja 360 kilograma na čučnju.

Ronnie i dalje ne odustaje, iako je pred njim dugi proces oporavka, piše portal body.ba.

“Kao što možete vidjeti, ja sam osmerostruki Mr. Olympia koji ne može hodati. Pretrpio sam 11-satnu operaciju leđa prošlog utorka”, napisao je Coleman na svom Instagram profilu, te fascinirao snagom uma u nastavku:

“Žalim li za čime? Da imam priliku sve uraditi ponovno promijenio bih jednu stvar. Onda kada sam radio čučanj s 360 kilograma, napravio bih 4 ponavljanja umjesto 2, to je jedino za čim žalim u svojoj karijeri. Ta 2 ponavljanja koja sam napravio me proganjaju i danas jer sam znao da mogu 4, ali kukavica u meni je napravila samo 2. To je moje jedino žaljenje“, rekao je Ronnie.

Komentiraj