VIDEO: SPREMA SE FLORAART – Zagrebački Bundek od 30. svibnja u raskošnom cvjetnom ruhu

floraart, bundek

Na zagrebačkom Bundeku 30. svibnja počinje 51. Međunarodna vrtna izložba “FloraArt”.

“Očekuje nas bogati program, više od 200 izlagača i hrpa cvijeća”, rekao nam je Darko Uidl iz Zrinjevca, a prenosi Media servis.

“Kroz cijeli tjedan bit će pregršt događanja, što na dječjoj, što na klasičnoj pozornici. Velika prodaja na zapadnom dijelu Bundeka, velika prodaja prigodna cvjetna na istočnoj strani Bundeka, veliki šator s uređenim unutrašnjim prostorom, a cijeli prostor Bundeka će biti uređen u posebnom ruhu.”

Organizatori su nam otkrili i svoju jedinu želju ovogodišnjeg izdanja FloraArta:

“Nadam se samo da će nas poslužiti vrijeme kao i prošlih godina. Imali smo uvijek problema s uređenjem izložbe, no sa svečanim otvaranjem, kiša je stajala. Nadam se da će tako biti i ove godine.”

Evo što će se sve moći vidjeti na ovogodišnjem izdanju Vrtnog sajma:”Hrpa cvjetnih instalacija naših stručnjaka iz Zrinjevca i vanjskih izlagača. Bit će nešto umjetničkih instalacija, bit će nešto vezano uz našeg suorganizatora, grad Zagreb.”

Iako prijava još nije završena, već se zna da će biti i nekoliko stranih izlagača:”Prošle godine imali smo deset izlagača iz inozemstva. Ove godine očekujemo isto toliko ako ne i više. Zasad još nije završen ni ovaj proces prijave za sudjelovanje na sajmu, ali do sada imamo više od 150 domaćih prijavljenih i deset stranih izlagača.”

Prijave su još uvijek otvorene, a evo tko se sve može prijaviti:

“Mogu se prijaviti svi, tko god ima što za pokazati vezano za cvijeće. Prijavnice se nalaze na našoj web stranici i sa prijavom se postaje izlagač i dobiva pravo pokazivanja svojih cvjetnih dostignuća na našem sajmu.”

Sajam traje do 5. lipnja, a ulaz je besplatan.