VIDEO: SPOT RADOLFIJA – Izvor Oreb i supruga Emilija Karlavaris glavni su protagonisti

Ljubavnu priču jednog od najpoznatijih hrvatskih slikara, kipara i pjesnika, Izvora Oreba te njegove supruge Emilije Karlavaris, akademske slikarice i kiparice poznate po vrsnim minijaturama, ponovo je otpjevao Davor Radolfi.

Jednu od najljepših ljubavnih pjesama uglazbio je veliki Zdenko Runjić na stihove Izvora Oreba koji ih je posvetio svojoj supruzi. Njihova iskrenost i ljubav kojom oplemenjuju svoj život u kojem stvaraju remek-djela inspirativna je bila i za Davora Radolfija koji je u aranžmanu Tomislava Modrića pjesmi udahnuo novi život.

“Kroz godine druženja s kiparom, slikarom i pjesnikom Izvorom Orebom i njegovim suprugom Emilijom Karlavalis, kiparicom, došao sam na ideju da snimim i obradim pjesmu ‘Moja Emilija’ na svoj način. Pjesma je aranžirana u latino mediteranskom stilu u kojoj je zadržana romantična nota. U pjesmi je svoj glazbeni doprinos dao naš poznati jazz glazbenik i multiinstrumentalista Elvis Stanić. Tekst pjesme posvećen je velikoj ljubavi Izvora i Emilije”, objasnio je Radolfi.

Videospot su scenaristički i redateljski oblikovali Lea Radolfi i Ivan Godina, a u njemu pored Izvora Oreba i Emilije Karlavaris, glume Petra Gojak i Vlatko Dešković.