VIDEO: ŠKORO PORUČIO – Nakon poraza Grabar Kitarović i Plenkovićeva Vlada mora otići!

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na preizbornom skupu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu osvrnuo se i na naš problem s ilegalnim migracijama.

Izvor: Media servis

“Bez obzira na to što su svi drugi gospoda, gospođe, aktualni predsjednici, bivši predsjednici, aktualni i bivši premijeri, suci, a ja samo pjevač, ja nemam problema i kompleksa reći ono što se oni ne usude javno reći – Ako bude potrebno na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska.

Dosta je bilo zatvaranja očiju pred masovnim probijanjem na granice i ilegalnim ulascima u zemlju. Neki se čak i hvale da je milijun ljudi ušlo u zemlju. Kojih milijun ljudi? Mi imamo Zakon o boravku i kretanju stranaca i ja tražim da ga se poštiva”, rekao je Škoro.

Premijeru Andreju Plenkoviću i HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović još jednom je poručio:

“Nakon što Plenković i njegova kandidatkinja dožive poraz na ovim izborima, a doživjet će ga, očekujem trenutačnu ostavku Vlade, raspuštanje Sabora i nove parlamentarne izbore.

“Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana. Kolinda Grabar-Kitarović je kandidatkinja Plenkovića. Obraćam se HDZ-ovim biračima, ja ću biti vaš predsjednik, baštinit ću Franju Tuđmana. Neću iznevjeriti ne samo HDZ-ovce nego i druge stranke koje su me podržale. Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda”, rekao je Škoro.

“Pomest ćemo ih 22. 12. jer su izdali narod, jer su bahati i neodgovorni”, dodao je. “Politika je preozbiljan posao da bi se njome bavili ovi hrvatski političari. Dosta! 22. prosinca ćemo se obračunati dvostranačjem”, kazao je još.

Ova Vlada nakon poraza Kolinde Grabar Kitatorvić nema legitimitet i mora otići. Zašto produživati agoniju i mučenje još gotovo godinu dana. Za razliku od Zorana Milanovića, ja ne želim ovakvom premijeru biti prijatelj. Nema prijateljstva s onima koji su za pola godine predsjedanja EU-om spremni držati u talačkoj situaciji cijeli narod i državu”, poručio je Škoro.

Na skupu su bili Zlatko Hasanbegović, Ruža Tomašić, Željko Glasnović, Božidar Alić, Pero Kovačević, general Željko Sačić….

Komentiraj