VIDEO: SKANDAL PRED MEČ GODINE: Napadnut i teško ozlijeđen trener boksačice Ivane Habazin

Neviđen skandal i prava strava dogodili su se uoči službenog vaganja naše boksačice Ivane Habazin i Claresse Shields, kada je napadnut Ivanin trener Bashir Ali.

“Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne”, kazala je Habazin za RTL.

Luka Kukina, PR Ivane Habazin, kaže kako je sve počelo kad je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

“Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na njega da se makne i mahala rukama oko njegova lica. Potom je on otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 – 10 minuta”, priča Kukina.

Foto: Instagram
Ivana Habazin (Foto: Instagram)

A onda je ustao neki tip, za kojeg misle da je Claressin brat  koji je tek izašao iz zatvora.

“Vidio sam kako je ubrzao korak prema Bashiru… Nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je… Ja sam uhvatio tipa i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni. I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost…”, kazao je za RTL Luka Kukina.

Podsjetimo, nakon gotovo godinu dana od posljednjeg meča, Ivanu Habazin čeka najveći u karijeri. U noći sa subote na nedjelju u američkom Flintu stat će ispred domaće zvijezde i najbolje boksačice današnjice – Claresse Shields.

A Claressa Shields nešto je što još ženski boks nije vidio – dva olimpijska zlata i dva svjetska. I pazite sad, u gotovo 90 mečeva ima samo – jedan poraz!