VIDEO: SJEĆANJE NA SJAJAN KONCERT – Pogledajte Massima u ulozi velikog Franka Sinatre

Prisjetimo se legendardnog Massima uz snimku njegova koncerta s Jazz orkestrom HRT-a iz 2020. kojim je završena trodnevna manifestacija ‘Glazba i grad’, a koja je otvorila kulturni ljetni program HRT-a – ‘Sunčanu stranu Prisavlja’.

Jazz orkestar HRT-a, pod ravnanjem svojega umjetničkog voditelja Mirona Hausera, udružio je snage s Massimom kako bi izveli svevremenske uspješnice iz repertoara Franka Sinatre.

– Bilo je predivno, predivno jer ovo je prvi koncert nakon lockdowna, nakon zatvaranja svih prostora. I jako sam se dobro osjećao na bini. Osjećalo se jednostavno u zraku među bendom da su svi jako radosni radi toga… Nama treba uvijek taj nastup uživo, radi njega živimo i nadajmo se da će biti sve u redu ubuduće, kazao je Massimo za HRT.

Pjesmama Franka Sinatre, mahom u jazz aranžmanima Silvija Glojnarića, Massimo kao da je udahnuo novi život i pokazao da dobra glazbe nikada ne stari i uvijek ima svoje slušatelje.

Ipak pravo oduševljenje izazvale su Massimove pjesme u aranžmanima za jazz orkestar – Zar više nema nas, Benzina, Iz jednog pogleda i Stranac u noći koje je publika ne samo pjevala u glas s Massimom nego je i zaplesala.