VIDEO: SJAJNA BALADA – Poslušajte kako oduševljava Seed Holden

Nova pjesma talentiranog kantautora Seeda Holdena savršeno pristaje baladičnom mjesecu siječnju. Nosi nostalgični naboj koji nam svakih blagdana ponovno dolazi u posjet, uz sve ostale goste.

Ljudevit Ivić, odnosno Seed Holden, ponovno je unio dio sebe u pjesmu kako bi svoju publiku lako uvjerio u njezinu originalnost i kvalitetu. Dokazan je to, ali i jednostavan način na koji jedan od najboljih kantautora nove generacije piše, sklada i izvodi svoje pjesme.

“‘My Everything Is Yours’ je nastala prošle godine u rujnu, taman kada se ljeto već polako gasilo. Jedna je od onih pjesama koje samo ‘iscure’ na papir, bez potrebe za većim prekrajanjima. Snimio sam ju u rodnom Valpovu, a imao sam i potporu dva sjajna glazbenika, Bojana Petovarija (mandolina, akustična gitara, prateći vox) i Mateja Vidranskog (bas, e-bow). Bojan Petovari, svestrani kreativac, je također zaslužan i za prekrasan kolaž artwork koji svojom kompozicijom prati sam tekst pjesme”, kaže Seed Holden.

Karakterističnim sjetnim tonom u glasu valpovački kantautor s berlinskom adresom ne prestaje oduševljavati ljubitelje indie folk glazbe koji otkriju njegove pjesme. Ovaj princ melankolije svira i gitaru i usnu harmoniku, a svakom pjesmom i melodijom dokazuje da je ispred njega svijetla budućnost.

Dokazuju to i njegovi prethodni uspjesi, od turneje u Poljskoj do nekoliko EP-ja i soundtrack albuma, a potom i novog albuma koji je objavio za Croatia Records. 2022. godinu zatvorio je koncertom u Zagrebu u Kulturnom centru Mesnička, a još ćemo vidjeti što nam priprema za 2023. godinu koju je otvorio novom pjesmom.