VIDEO: SINČIĆ JOJ PRESUDIO – Sedmogodišnjak svjedočio da je majka utopila njegovu sestricu

ubojstvo, amanda lewis

Amerikanka Amanda Lewis (35) osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva kćeri, a u zatvor ju je zapravo poslao njen sedmogodišnji sin, jedini svjedok na suđenju.

Amanda Lewis živjela je sa svoje dvoje djece kao samohrana majka, a kad je njezina djevojčica Adrianna Hutto izgubila život sve je govorilo o nesretnom slučaju – da se utopila.

Kad je pozvana hitna pomoć pokušali su je oživjeti, ali bez uspjeha. Policija, susjedi, liječnici…svi su vjerovali kako se nesretna djevojčica doista utopila nesretnim slučajem.

A onda je na scenu stupio njezin sedmogodišnji brat A. J. On je svojoj baki Brendi i djedu Charlesu ispričao priču kako je vidio majku da je ona utopila sestricu Adriannu.

Opisivao im je i detalje, kako ju je rukama držala pod vodom, prekrila joj usta da ne može vikati… Užasnuti djed i baka o svemu su obavijestili lokalnog šerifa.

Pred grupom eksperata za djecu dječak je potom nekoliko puta ponovio jezovitu priču, a čak je i crtežima osnažio ono što je vidio.

Potom se pojavio i na sudu i sa samo sedam godina svjedočio kako je njegova majka utopila njegovu sestru.

Dječak je na sudu odgovorio na mnoga pitanbja, a opisivao je i svoje crteže riječima: “Ovo je moja mama, ovako ubija moju sestru..Stavila joj je ruke na lice…Bilo je strašno.”

Za vrijeme njegovog svjedočenja majke Amande Lewis nije bilo u sudnici, a kada se pojavila dječak koji ju nije vidio šest mjeseci jedva ju je prepoznao.

Potom je silovito plakao i plakao.