VIDEO: SILOVANJE KAO ORUŽJE – Rađaju djecu silovatelja, a ISIL-ovci se s njima brutalno obračunavaju

muslimanka, sirija

Više od tisuću žena koje su preživjele torturu i seksualna iživljavanja islamskih terorista u samozvanoj Islamskoj državi danas živi u Njemačkoj gdje primaju pomoć i odgovarajuću terapiju kako bi mogle nastaviti koliko toliko normalan život.

Upotrebu silovanja kao oružja u borbi protiv neprijatelja, islamisti vrlo perfidno koriste prisiljavajući zarobljene žene i da piju kontracepcijske pilule.

Ipak, mnoge unatoč tomu zatrudne i rađaju djecu svojih silovatelja. Danas se stotine takve djece pronalaze diljem Bliskog istoka i Europe, iako ih se islamisti i „rješavaju“ na najbrutalnije moguće načine.

Jedna od žena je svjedočila kako su teroristi doslovno njezinu bebu skuhali u limenoj kutiji u koju su je stavili i ostavili na suncu.

Djevojka koja se poznatom njemačkom listu Spiegel predstavila kao Haula, svjedočila je o svojem višemjesečnom zatočeništvu i zvjerstvima koje je podnosila.

Na svijet je ova jazidska djevojka donijela djevojčicu, a ne sina kako je njezin silovatelj želio. Bila je protjerana zajedno s ostalim ženama i djevojčicama u zatvor, a njezino selo koje su islamisti

napali broji 5.000 nestalih ljudi u roku od samo mjesec dana. (g. i.)

https://www.youtube.com/watch?v=0TZqack2lj4