VIDEO: SEVERINA RASPLAKALA FANOVE – Pogledajte emotivnu objavu jer sin ne živi s njom

Severina, naša poznata pjevačka zvijezda, sve težpodnosi odluku suda po kojoj je izrečena privremena mjera da sin kojeg ima s Milanom Popovićem boravi kod oca, a ona ga može vidjeti svaki drugi vikend.

Svoju je tuga podijelila s fanovima emotivnom objavom na Instagramu, uz koju je objavila snimku gdje plovi sa sinom Aleksandrom, uz tugaljivu pjesmu:

“Ništa ne boli više od patnje za djetetom. Tako je priroda htjela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I borit ću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku jest nepravda, jer kao da ju nitko ne čuje i ne vidi. Vjerujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 mjeseci.

Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 mjeseci od ‘privremene mjere’ kojom mi je oduzeto dijete. Ta ‘privremena mjera’ odredila je da dijete kod mene prespava dva puta mjesečno. Da ga vidim 10 sati u radnom tjednu i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10. I tako 10 mjeseci.

‘Privremeno’. Osjećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da nitko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!