VIDEO: SEKSI SPOT MLADE DOX – Pravim imenom Dorotea Živolić pjeva o modernom ljubavnom trendu

Zovem se Dorotea Živolić, umjetničko ime DOX, imam 22 godine, rodom sam iz Poreča, napisala nam je skromno mlada pjevačica i poslala svoju pjesmu, koju rado objavljujemo.

Glazbom se bavim skoro cijeli život, dakle od 8. godine. Završila sam osnovu i srednju glazbenu školu, smjer harmonika i solo pjevanje, a usporedno sam završila i turističku školu – HTT. Uz glazbu jedno vrijeme sam se bavila i modelingom uz agenticu Vanju Rupenu s kojom sam ostala u odličnim odnosima.

Tekst moje prve pjesme sam napisala doslovno u 5 minuta, a dio su dodali MC Stojan i Dragan Arsenijević (Napoleon music) s kojima sam u suradnji i napravila svoju prvu pjesmu. Pjesma govori o današnjem ljubavnom trendu, gdje nitko ne želi biti u vezi a opet se u većini slučajeva ponašaju kao da jesu u vezi. Danas je jako teško pronaći lojalnu i vjernu osobu s kojom bi dijelili život.

dorotea živulić, dox 1

Spot su snimili Lumiere Production iz Rijeke. Dečki koji su snimali spot su vrlo profesionalni, kreativni i bilo je stvarno zabavno raditi s njima, a spot je, po mišljenju većine koja ga je pogledala, ispao genijalan.

I ja osobno sam jako zadovoljna sa finalnim rezultatom. Spot je rađen na temu filma “Mr. And Mrs. Smith” pošto mi je to jedan od omiljenih filmova.

U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje i fitness trener Silvio Krstanović koji mi je ujedno i odličan prijatelj.

 

Komentiraj