VIDEO: SEDLAR & KIKAŠ – “Najviše državno odličje treba dati Zlatku Daliću, a ne Budi Lončaru”

Rekli su to uglas redatelj Jakov Sedlar i poduzetnik i producent Anton Kikaš, gostujući u Bujici na Z1 televiziji.

“Više su za Hrvatsku učinile naše sportske legende, nego cijela Granićeva diplomacija zajedno”, izjavio je redatelj Jakov Sedlar, dan uoči svjetske premijere filma ‘Hrvatske sportske legende – 120 godina hrvatskog sporta’, koja će se održati u četvrtak, 6. lipnja u Cinestaru, u zagrebačkom Branimir centru.

Sedlar je redatelj, a Anton Kikaš, ugledni poduzetnik iz Toronta, producent filma u kojem su po prvi puta prikazane snimke naših sportaša iz ratnih vremena, s prve linije fronte…

Bujica je objavila ekskluzivne inserte i poruku izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića: – Hrvatska je za mene ono što je bila u ljeto 2018. godine!

Jakov Sedlar je u Bujici otkrio kako je Ivica Račan od Vlatka Markovića 2000. tražio da naši nogometni reprezentativci ne drže ruku na srcu tijekom intoniranja državne himne.

A Anton Kikaš ispričao je kako su jugoslavenski diplomati pokušali minirati gostovanje zagrebačkog Dinama 80-ih godina u Kanadi, jer im se nije svidjelo što je stadion bio prepun hrvatskih zastava…

Komentiraj