VIDEO: SANJA – Novo je ime Mejaša nakon Zorice, Suzane i Ane

Mejaši predstavljaju “Sanju”, novi singl nezaobilaznog veselog ritma koji poziva na ples. Glazbu i tekst potpisuje Nikola Bosilj, a aranžman i produkciju Branimir Mihaljević. 

“Ženska imena su se u povijesti Mejaša pokazala kao dobitna kombinacija. Ako se sjetimo ‘Zorice’, ‘Ane’ i ‘Suzane’, ‘Sanja’ će nedvojbeno ostati jedna od vječnih pjesama na našem repertoaru. To dokazuje i mali test koji smo napravili na koncertima tokom ljeta. Odlučili smo provjeriti kako će ljudi reagirati na našu ‘Sanju’ kada je odsviramo uživo. Iako je nisu imali prilike ranije čuti na našim koncertima, pjevali su s nama u glas već nakon prvog refrena što ćete imati prilike vidjeti i u spotu. To je vrlo jasan pokazatelj da je ‘Sanja’ ono što smo dugo čekali”, rekao je Edo Drakulić, frontmen Mejaša.

Mejaši su krajem kolovoza nastupili na CMC 200 – Slavonija festu u Slavonskom Brodu gdje su održali koncert i snimili veliki dio videospota za “Sanju” kojeg potpisuju Nikola Bosilj i Petar Begović.

“Pjesma ‘Sanja’ je svojevrstan fenomen koji se izvođačima ne događa često u karijeri. Publiku se ne može prevariti i jako su rijetke pjesme koje ožive među ljudima nakon prvog slušanja. Pjesmu smo u nekoliko navrata predstavili svojoj publici na koncertima i brzo prepoznali znak da upravo ona treba biti naš idući singl. Zahvaljujući publici koja je pjesmu prepoznala na prvu, ‘Sanja’ je već neko vrijeme dio našeg standardnog repertoara, a posebno hvala brodskoj publici koja nam je priuštila prizor za pamćenje od kojega se ježim svaki put kad ga vidim”, izjavio je Nikola Bosilj, osnivač i vođa popularnih Mejaša.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!