VIDEO: SANJA – Dario Mijatović uz prateći bend Čarobnjaci najavljuje prvi solo album

Dario Mijatović je pjevač s glazbenom karijerom dugom 25 godina. Bio je frontman nekoliko bendova, a od 2019. godine nastupa pod vlastitim imenom uz prateći bend Čarobnjaci koji čine Mladen Gotal, Ivan Ficko, Martin Kozina i Željko Picek. 

Vrijeme je za treći singl, pjesmu “Sanja”, koja je druga u nizu suradnji s Nikolom Bosiljem i Nenadom Ninčevićem, s tim da ovaj put imaju još jedno pojačanje u ulozi producenta i aranžera, a to je Branimir Mihaljević.
“Mogu samo reći da sam iznimno sretan i moje zadovoljstvo se uistinu može iščitati iz svake moje riječi, ekspresije lica i to prenosim na svoj bend, moju ekipu s kojom imam fenomenalan odnos i profesionalno i privatno”, kaže Dario i dodaje:

“Nova pjesma nas je osvojila na prvo slušanje i stvarno vjerujemo u ono što radimo. Nakon dugo vremena opet je taj voljni moment tu. Ono kad iščekuješ novu pjesmu kao dijete, kad joj se toliko veseliš, to je znak da smo na dobrom putu i dok god bude toga u nama bit će i novih pjesama. Svojoj publici želim ponuditi samo najbolje od sebe, a to je u mojem slučaju moguće jedino ako osjetim pjesmu koja ima dušu. Mislim da je ‘Sanja’ upravo takva pjesma i nadam se da će ljudi prepoznati emociju koju nosi.”

Foto: Croatia Records

Glazbu i tekst pjesme potpisuje Nikola Bosilj dok je aranžman radio Branimir Mihaljević. Videospot je snimljen u čarobnom dvorcu Štatenberg u Sloveniji i u glamuroznoj Kavani Dorka u Varaždinu. Uloga Sanje je pripala prekrasnoj TV voditeljici i novinarki Nikolini Ćosić koja je dodatno obogatila videospot, a u režiji Nikole Bosilja uz kojega je Petar Begović bio zadužen za snimanje i Tina Blagušević za fotografiranje.

“Predivan je osjećaj opet raditi ono što voliš, opet imati oko sebe ljude koji toliko vjeruju u ono što radimo i da to radimo s guštom. Naravno da opet moram istaknuti Nikolu, motora koji me pokreće sa svojim pozitivnim stavom i naravno moje Čarobnjake bez kojih ne mogu ni zamisliti svoju karijeru”.