VIDEO: SANELLA OTKRIVA – Ovako izgleda moja idilična ‘Božićna noć’!

Foto: Domagoj Runje/ Adriano Zafranović
Foto: Domagoj Runje/Adriano Zafranović

Nakon što je publiku prvim singlom zavezala u ‘Čvor’, a potom poručila ‘Zar je moguće’, Sanella u ovo predbožićno vrijeme, predstavlja nešto sasvim drugačije, prigodnu pjesmu i video spot pod naslovom ‘Božićna noć’.

Novom skladbom Sanella progovara o samoj biti Božića – ljubavi, a za tekst i glazbu zaslužni su njeni zadarski prijatelji i kolege glazbenici Domagoj Runje i Adriano Zafranović.

‘’Božićna noć ‘spoj je ljubavno božićne pjesme u kojoj djevojka izražava svoje osjećaje prema muškarcu kojeg voli, koji je “njen Božić “, i za kojeg bi dala sve samo da je tu kraj nje. Rođeni su na isti dan, na Božić. Njezina najveća želja i poklon za Božić je upravo on i njegova blizina, dakle ljubav’, kazala nam je Sanella.

Pored pjevanja, Sanella u samoj pjesmi recititira dio stihova. Obzirom je sama pjesnikinja, te da njena prva zbirka poezije pod nazivom ‘Prst sudbine’ izlazi u 2018.-oj, ovo je bio lijepi spoj glazbe i poezije.

‘Božićnu noć’ prati i prigodni video spot sniman u Zadru, a scenarij za njega osmislila je Sanellina kćer Antea Lucin uz pomoć Domagoja Runje i Adriana Zafranovića.

Svi skupa jako dobro smo se zabavili i uživali na snimanju. Vladala je prava božićna energija i ljubav. Spot se osmišljavao i snimao spontano, svi koji su glumili dali su svoj doprinos i iznijeli svoje ideje. Na kraju je sve ispalo toplo, puno radosti i ljubavi, kao što je i sam Božić .’

Autor glazbe: Domagoj Runje/Adriano Zafranović
Autor teksta: Domagoj Runje/Adriano Zafranović
Autor aranžmana: Domagoj Runje/Adriano Zafranović
Glazbeni producent: Saša Miočić/Tomislav Pehar
Tonski snimatelj: Domagoj Runje/Adriano Zafranović

Redatelj: Antea Lucin, Domagoj Runje/Adriano Zafranović

https://www.youtube.com/watch?v=K50n0UF3hlo&feature=youtu.be